Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkné povídání i fotografie.R^

0 0
možnosti

Ten druhý výlet jsme absolvovali také, ale pěšky dolů od té krátké lanovky, bylo to nekonečné, nikde ani človíčka. Nějak jsme nemohli najít cestu dolů tak nám místní poradil a bylo to po sjezdovce, prudké, samé kamení, trpěla jsem;-(..nad hlavou vyhlídka,R^ dole jezeroR^ . Nádhera.

1 0
možnosti
Foto

To muselo být hrozné, vždyť ten Krippenstein se nad Hallstattem tyčí jako skoro svislá stěna, ze které jde strach 8-o! Já jsem měl v plánu spíše procházku mezi druhou a třetí stanicí, ale nakonec jsem uznal, že je to časově nereálné. Snad bet těch jeskyní by to šlo...

0 0
možnosti
Foto

Libore, hezké vyprávění i hezké fotky. Zvláště oceňuju i praktické informace, hned bych se vydal po tvých stopách. Jsem však omezen tím, že synové dospěli a já si na stará kolena pořídil německého ovčáka. Může se tou lanovkou dopravovat i pes?

1 0
možnosti
Foto

Aleši, určitě může, s námi jich několik jelo. Rakousko obecně je ke psům hodně přátelské, počítá se s nimi a všude mají misky s vodou. A když už někam výjimečně nesmí (třeba na zvířecí stezce v Neuschonau do voliér s ptáky nebo do obory s volně žijícími jeleny), tak před vstupem je boudička s možností úvazu a samozřejmě opět s připravenou vodou a miskou na granule.

1 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 14,59
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.