Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J46a13r29a 55R14a63n79k 1681786809351

Po 2x jsem odolala, hlavne diky kazdorocnim japonskym studentum a mych navstevach tam, ale mohu-li doporucit skvelou knihu "The almost Nearly perfect people" od Michal Booth, predevsim se zasmejete. Diky za krasne fotografieR^

0/0
9.8.2016 23:50
Foto

L64i13b57o67r 89O23. 77N41o22v72o77t19n27ý 2112598595301

děkuji za doporučení

0/0
10.8.2016 8:27

M96o88n68i39k40a 29R52o24l80l57o27v80á 5693222896295

Dobrý den,pěkně napsané a pěkné fotky. Jen bych se chtěla zeptat,jak se ryba zabije,aniž by se pporušila kůže?Nemyslím to ironicky,fakt by mě to zajímalo,mám zkušenosti jen se zabíjením kaprů. Díky a hezký den.

0/0
9.8.2016 4:42
Foto

L73i86b45o54r 17O35. 24N54o36v79o21t29n12ý 2692958825661

Na vlastní oči jsem to neviděl, ale představuji si to podobně jako u toho kapra - zabalit do utěrky, paličkou do hlavy a nůž do žáber. Ono jde o to, aby někde kousek kůže nezůstal na mase, kůže se samozřejmě musí naříznout (asi za hlavou), aby šla stáhnout ;-) . Ale v žádném případě se ani kousek nesmí dostat na talíř.

Děkuji za přečtení.

+1/0
9.8.2016 8:21

M89o98n48i50k15a 22R87o75l19l72o42v18á 5293312536145

Děkuji.

0/0
9.8.2016 21:02

J32a80r55a 52R33a16n51k 1611876289201

Udajne se musi nesmirne opatrne vyriznout jatra......

0/0
9.8.2016 23:50

J27a82r28a 96R90a36n80k 1311706849161

Nasla jsem na youtube presny navod, ani nemusite rozumet, ale myslim z minulosti, ze anglicky rozumite:-)

https://www.youtube.com/watch?v=F8FIPRD9jvg

0/0
9.8.2016 23:56
Foto

L84i21b36o80r 74O27. 94N33o82v75o88t48n55ý 2272718765241

Pěkné! Na tom rybím trhu v Tokiu, kde si vybírá ryby, jsem také byl a je to silný zážitek, škoda, že jej budou rušit a přesouvat do nového, ta mnoholetá tradice a patina tam určitě bude chybět.

Děkuji

0/0
10.8.2016 8:36
Foto

M38a20r30t39i87n 39F69a78l27t46ý60n 9861576464468

No, trochu jste se inspiroval tady:

http://life.ihned.cz/jidlo/c1-55875000-rybu-fugu-jejiz-vnitrnosti-jsou-jedovate-budou-ted-moci-nabizet-i-levnejsi-restaurace

Za sebe navíc dodám, že pravé restaurace fugu nejsou v provozu celoročně, ale pouze přibližně od podzimu do konce února, kdy lze fugu ulovit v moři.

Což zase mohu potvrdit já, když jsem letos koncem dubna byl v Tokiu a luxusní fugu restaurace např. na Ginze už měly sezónně zavřeno.

Otevřeno měla jen ta ve znémé čtvrti Akihabara - pravděpobodně tam rovněž měli fugu v akváriu.

0/0
8.8.2016 21:21
Foto

L29i20b53o74r 76O16. 20N28o78v22o39t71n70ý 2642558295761

Tak ten článeček jsem neznal, ale jinak jsem jich několik přečetl, to je jasné. Ale snažil jsem vnést svůj pohled, protože mně přišlo, že všichni píší totéž a přitom to sami nezkusili.

+1/0
8.8.2016 22:44





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.