Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiměřeně rychlé šípy

6. 1. 2011 8:43
Tato diskuse potvrzuje nedávný výzkum

který prokázal neschopnost pracovat s psaným textem u žáků středních škol. Vidím, že se to netýká jen jich.

Proboha, autor tu neobhajuje řidiče a neříká že nemá být potrestaný. Pouze poukazuje na hovadskou práci policie, která vykonstruovala nesprávné obvinění, ze kterého by nemohl být řidič nikdy usvědčen.

Já doplňuji jen to, že nevěřím, že se jednalo o omyl.

Proto (podle autora článku) toto obvinění státní zástupce správně nepřijal a vyzval policii k přepracování případu. Snad tak, aby usvědčen být mohl.

0 0
možnosti
JK

jakadlec

6. 1. 2011 8:55
Re: Tato diskuse potvrzuje nedávný výzkum

správný příspěvek. obvinění i na mě působí dojmem, že policie úmyslně připravila možnost zametení případu

0 0
možnosti
JM

J i ř í

6. 1. 2011 8:36
Důležité je, aby seděl

a aby někoho nezabil, když bude dále jezdit. Je mi úplně jedno, podle jakého paragrafu a tyto hry právníků a právní kličky jsou mi odporné, když jde o lidské životy.

0 0
možnosti
JK

jakadlec

6. 1. 2011 8:51
Re: Důležité je, aby seděl

nevím, jestli je důležité aby seděl, ale nezbytné je, aby byl odstraněn ze silnic, a to nadobro, je diskutabilní, jestli by se vůbec měl pohybovat takovej dement v silničním provozu pěšky, ten je schopen skákat i pod rozjetý auto a koukat, jestli způsobí řetězovou havárii

0 0
možnosti
G

Gašpo

6. 1. 2011 8:12
V závere ste to vystihol presne

Státní zástupce nechtěl riskovat svou pověst.

To presne vystihuje Kocourkov v ktorom žijeme a žumpu, ktorá je výsledkom totálne spackaného právneho systému.

Takže štátny zástupca o svoju povesť neprišiel. Ste spokojný ?

Na druhú stranu to podporí ďaľších podobných idiotov s "malým ptákem", ktorí si na cestách riešia svoje komplexy. Je veľmi pravdepodobné, že niekto nevinný vďaka tomu príde možno o život. Budete spokojný ?

Hlavne, že pokrivené paragrafy budú fungovať tak, ako sú napísané. Doležité je dodržovanie pravidiel postihujúcich porušenie iných pravidiel. Morálka a zdravie je nepodstatné, že? Takých fiškálov ako ste Vy skutočne "milujem".;-D

0 0
možnosti
PL

Karotak

6. 1. 2011 8:16
Re: V závere ste to vystihol presne

souhlas ... pokud budeme říkat, že dokud se něco vážného nestane, tak nejde o ohrožení je zcestná ... to rovnou můžu říct, že kdyby se to Lacinovi povedlo a o tu ženskou nezavadil, tak vše byla její chyba??????

0 0
možnosti
H

habásko

6. 1. 2011 7:08
Jaksi pošahané

Jen víc takových příspěvků pana Novotného, to dodá silničním gaunerům tu správnou kuráž a za chvilku se na silnicích pozabíjíme všichni !

0 0
možnosti
D

DaliborX

6. 1. 2011 1:59
?

Možná se ptám hloupě - to státní zástupce nesmí sám překvalifikovat obvinění na trestný čin obecného ohrožení?

0 0
možnosti
PZ

0xf

6. 1. 2011 0:33
hmm

oba dva aktery bych poslal na pul roku na spolecnou celu jednomu za ohrozeni a druheho za nespravnou jizdu v pruzich... denne potkavam exoty kteri pri zrychleni 0,0 maj potrebu zacinat predjizdeci manevr uz 10 km pred vozidlem ktere budou predjizdet... a ti co umyslne vybrzduji jsou uplne stejni...

0 0
možnosti
H

habr

5. 1. 2011 23:49
Řídil rozrušený - jak přiznal, protože má těžce

nemocnou matku.

Takže bych mu tam ještě přidal porušení povinností řidiče, protože ve špatném psychickém stavu (sám přiznal, že je roztušený, nesoustředěný na jízdu atd.) nesmí řídit. Že si svého stavu byl vědom byla i taková maličkost - sekretářka kterou vzal sebou  aby řídila zpět kdyby potřeboval.

Ve své podstatě - něco takového veřejně může řít opravdu člověk který to nemá v hlavě srovnáno -  že řídil rozrušený, v psychické nepohodě

0 0
možnosti
FK

manilaman

6. 1. 2011 2:02
Re: Řídil rozrušený - jak přiznal, protože má těžce

Neda se nic jineho nez souhlasit s vasim nazorem, ja bych mu jeste pridal za bohapuste lhani, nebot clovek ktery jde navstivit svoji matku nemuze vedet, zda bude dusevne narusen nebo jinak vysinuty ze sveho obvykleho klidu. Cili se bud dobre znal a vedel ze muze "ulitnout", nebo proste kecal. Na takove navstevy se obycejne sekretarky neberou. Spis lhal jako kdyz tiskne, nebot sekretarka mohla byt taky docela dobre jeho milenka kterou sebou tahal vsude. Takovych pripadu je dost a ta lhala s nim, nebot nechtela kousat do ruky, ktera ji zivi.

0 0
možnosti
JT

pingu1

5. 1. 2011 22:07
..ja jsem optimista..

..tak mu snad seberou ridicak aspon na rok za tu espezetku..;-) co me fascinuje ,jak obrovske mnozstvi naroda trpi pocitem,ze na prekracovani povolene rychlosti je pravo a dokonce , ze je pravo nekoho trestat za to,ze ji dodrzuji..;-(  chapu nechut prejimat neco z ciziny , ale proc se nepoucit u souseda,ktery je o dvacet le pred nami,a podobne sytuace ma jiz davno osetrene...

0 0
možnosti
JA

pefben2

5. 1. 2011 22:37
Re: ..ja jsem optimista..

Jsem optimista - snad dostane nepodmíněný trest! ;-€

0 0
možnosti
S

slim5

5. 1. 2011 22:04
omyl autora

pane, vy se asi nepohybujete na D1. Toho kretena v tereňaku patří na místě zastřelit. Duševně porouchaní nepatří za volant. Předjet zprava je už na trest smrti.

0 0
možnosti
JT

pingu1

5. 1. 2011 22:08
Re: omyl autora

..precti si to cely...;-)

0 0
možnosti
EK

brita

5. 1. 2011 22:03
Hluboce souhlasím, ale nebyla bych na policajty tak přísná

Jistě, že je to třeba překvalifikovat, ale to, čeho chtěli dosáhnout, tedy šoupnout ho do basy, toho dosáhli. Jen mě mrzí, že ho nepustili až na Silvestra v poledne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 13,52
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.