Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

2. 9. 2010 17:29
to pivo

je dost. ;-D my jsme slušně chodili o velké přestávce v papučích přez náměstí do Korza. byli tací kantoři, kteří rezignovaní časem vcházeje do třidy zaveleli: "Nováková laskavě skočí naproti a vyřídí zbytku třídy, že začala hodina." v oknech se jen kouřilo. ale fakt je, že ředitel s jedním zástupcem vyráběli úpravové a politické pseuodokauzy, neb to byla jejich jediná danou kvalifikace pro danou funkci - jeden alkoholik, druhý blb, co nespočítal bez výsledků složitější příklad.

0 0
možnosti
FP

flick

2. 9. 2010 18:36
Re: to pivo

ahá, takže přes námestí do Korsa, takže Znojmo, že ?! no tak to jsme kolegové (včetně toho odbíhání do Korsa) :)

0 0
možnosti
-

-zebra-

2. 9. 2010 17:17
takovy bordel nepamatuju

a to jsem z generace Husakovych deti. Kdyby si u nas nekdo na gymplu otevrel pivo v hodine, tak bez milosti leti ze skoly ven. Pri hrani karet by ho ucitel vyhodil ze tridy s neomluvenou hodinou, pri nekolika neomluvenych hodinach by letel ze skoly. Vazne nevim, bud to jsou vsechno bajky, to co pisete, nebo je to nejaky anarchisticky pseudogympl

0 0
možnosti
AP

shrink

2. 9. 2010 17:10
tak nějak

:-)  (Že vy jste byl ten premiant v první lavici? :)) )

0 0
možnosti
E

experience

2. 9. 2010 17:06
Jsem o něco starší,

na gymplu jsem zažil dozvuky roku 1968, říkali jsme třeba "pane profesore", nikoliv soudruhu. Ale toto bychom si nedovolili. Jakási báje o studentovi, který si nechal do  probíhající hodiny donést pivo číšníkem z nedaleké restaurace sice kolovala (dobrý den, tady si pán objednal pivo - i čárku na tácek mu udělal), ale očitého svědka jsem neznal...

0 0
možnosti
K

kevinbb

2. 9. 2010 16:21
Tak jak to ctu,

tak my byli asi nenormalni trida-skola, protoze i kdyz se dely urcite vystrelky, tak definitivne ne pri vyucovani i kdyz si vzpominam na sebe navzajem ostrelovani kulicky z pijaku nebo predavani tahaku.

A to jsme meli ve tride snad nejzlomyslnejsiho provokatera z cele skoly. Zvlastni je, ze ho vsichni meli radi a polovina holek na nej letely, ale o vyucovani si ani on nic moc nedovolil. Nevim, asi jsme byli zvlastni trida asi 35 studentu.

Tim nechci rict, ze se nedelali "klukoviny", ale z ucitelu jsme mivali respekt nemluve o rediteli.

Co si pamatuji, tak nikdo nemel problem vstavat kdyz vstoupil ucitel a nekdy nektery vyucujici nam rekl aby jsme priste uz nevstavali a jen si sedli na sva mista.

Jinak si pamatuji o prestavce slzny plyn(prislo vysetrova StB), zakazanou hudbu, tancovani holandana, atd., ale ze by jsme se posmivali ucitelum nebo si pri hodine neco cetli, hrali karty, atd., tak to neexistovalo, jaksi jsme si to nedovolili a pripadalo nam to asi blbe, nevim?

0 0
možnosti
VM

Snowwily

2. 9. 2010 16:18
Mládež je zkažená, nemá úctu ke kantorům a je drzá. Sokrates

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

2. 9. 2010 15:18
Uf,

četla jsem se vzrůstajícím zděšením, co za suchoprda  to sepsalo...

Na závěr se mi teda notně ulevilo. ;-)

Dík, je to přesně tak.

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

2. 9. 2010 15:12
.

Všechna mládež... zajímavé tvrzení. Děkuji za ni. Vyřídím bratrovi, že se nechová podle očekávání, protože je slušný a má úctu ke kantorům. Alespoň k těm, kteří si to zaslouží.

V každé generaci jsou lidé všech "kvalit", jsou tam takoví, co na autority kašlou, nemají úctu a podobně a jsou tam i přesné opaky. Nevěřím, že za Vašich mladých let tomu bylo jinak. Možná se změnil poměr těch "zlých vs. hodných", ovšem dítě je pouze obrazem svých rodičů a svého okolí. Takže chyba nebude v mládeži, ale o generaci zpátky - v jejich rodičích, kteří dali svým dětem špatný příklad a nedokázali je vychovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 13,52
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.