Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I31v43a59n27a 58L84a21n63c98e

26. 7. 2022 13:11

R^R^R^, krásný blog. čínské dim-sum knedlíčky mám moc ráda, naše mladá, rozuměj vnučka, je objednala minulý týden jako předkrm.

Skopové jsem asi před třiceti lety kupovávala a připravovala, chutnalo mi. Nejdůležitější je maso odblanit, hodně počesnekovat a to je potom pochoutka.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. To skopové umějí ve Střední Asii upravit opravdu dokonale (a použít česnek se rozhodně nebojí :-)). Ještě bych možná přidal pečlivou tepelnou úpravu - dlouhé a pomalé vaření nebo důkladné propečení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 14,59
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.