Diskuse
Dobré prase všechno spase XLVI
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
I31v43a59n27a 58L84a21n63c98e
26. 7. 2022 13:11
, krásný blog. čínské dim-sum knedlíčky mám moc ráda, naše mladá, rozuměj vnučka, je objednala minulý týden jako předkrm.
Skopové jsem asi před třiceti lety kupovávala a připravovala, chutnalo mi. Nejdůležitější je maso odblanit, hodně počesnekovat a to je potom pochoutka.
1
0
možnosti
L76i15b85o43r 85O91. 47N68o13v70o30t64n63ý
26. 7. 2022 13:19
Děkuji. To skopové umějí ve Střední Asii upravit opravdu dokonale (a použít česnek se rozhodně nebojí ). Ještě bych možná přidal pečlivou tepelnou úpravu - dlouhé a pomalé vaření nebo důkladné propečení.
0
0
možnosti
- Počet článků 359
- Celková karma 14,59
- Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.
www.libornovotny.cz
www.libornovotny.cz/Vikend
Na blogu iDnes od roku 2007.
Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.
Můj kanál
Around the world with Libor Novotný
na YouTube má cca 15.000 odběratelů.
www.libornovotny.cz
www.libornovotny.cz/Vikend
Na blogu iDnes od roku 2007.
Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.
Můj kanál
Around the world with Libor Novotný
na YouTube má cca 15.000 odběratelů.