Diskuse

Víkend v Salzburgu a na Orlím hnízdě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

peknej maraton :-). Dokazete to pekne popsat a fotky tez pekne.

Absolvoval jsem jednou jen Berchtesgadener Land na prodlouzenej vykend (4 dny) a i tak jsem toho spoustu nestihl. Pekna je take vyhlidkova silnice (Rossfeld Panoramastrasse) http://www.rossfeldpanoramastrasse.de

1 0
možnosti
Foto

Jj, ono by se tam toho dalo ještě vidět mnohem více. My jsme ještě pokračovali na další 3 dny k Dachsteinu, to bude příště.

Z té Panoramastrasse jsme viděli jen kousek, příjezd k mýtu (už to je moc pěkná cesta s nádhernými vyhlídkami), ale pak už se nám nechtělo platit, protože jsme byli v časovém presu a potřebovali jsme přejet do toho Ramsau am Dachstein. Takže jsme to obrátili.

0 0
možnosti

J23a11n 37H41l47e41d61í19k

17. 10. 2016 22:52

budování Teehausu na abrahámoviny Adolfa byl výborný job pro dělníky a italské baraby.-- Horší to bylo dole na Burghofu, kde měli potentáti /např Bormann/ své horské vily, protože výkup byl násilný a domorodci Adolfovi nadávali. Tam jezdil Adolf velmi rád, Teehausu se úspěšně vyhýbal. Za zmínku stojí Mussollinim darovaný velký a působivý krb v hlavním sálu Teehausu.

1 0
možnosti
Foto

Job pro ty dělníky to byl asi finančně dobrý, ale podle fotek to byla hrozná práce - v mrazu a ve sněhu, zavěšeni nad propastí kladivy rozbíjeli skálu pro přístupovou cestu...

0 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, hezké fotky. Může se do té polozoo jít i se psem?

2 0
možnosti
Foto

Může. A hodně se i chodí, potkali jsme jich možná několik desítek.Jen před voliérami jsou boxy s úvazky pro psy (a miskami s vodou), tam dovnitř nemohou. A na konci stezky je asi 2 km smyčka s jednou oborou pro jeleny a s druhou pro divočáky, tam také psi nesmějí. Ale je možné zkratkou smyčku vynechat a jeleny oželet (divočáci stejně většinou nejsou přes den vidět, i když minulý rok jsme jednoho zahlédli). Psům se v lese evidentně líbí.

0 0
možnosti

Hezký výlet se vám podařil.R^ Také jsem tam byl, když jsem si udělal výšlap na Watzmanna.

1 0
možnosti

R^Hezké místo a my jsme to ještě spojili s výletem lodí na krásném KonnigseeR^.

1 0
možnosti
Foto

Ano, to se nabízí... My jsme byli v časové tísni, protože jsme pokračovali do Ramsau (bude zde za 14 dní :-)).

1 0
možnosti