Diskuse
Dobré prase všechno spase XXVII
Děkujeme za pochopení.
J76a58r50a 47R25a41n28k
Po 2x jsem odolala, hlavne diky kazdorocnim japonskym studentum a mych navstevach tam, ale mohu-li doporucit skvelou knihu "The almost Nearly perfect people" od Michal Booth, predevsim se zasmejete. Diky za krasne fotografie
M83o27n92i49k72a 10R54o46l37l80o98v84á
Dobrý den,pěkně napsané a pěkné fotky. Jen bych se chtěla zeptat,jak se ryba zabije,aniž by se pporušila kůže?Nemyslím to ironicky,fakt by mě to zajímalo,mám zkušenosti jen se zabíjením kaprů. Díky a hezký den.
L94i22b71o59r 12O23. 95N17o23v20o24t50n89ý
Na vlastní oči jsem to neviděl, ale představuji si to podobně jako u toho kapra - zabalit do utěrky, paličkou do hlavy a nůž do žáber. Ono jde o to, aby někde kousek kůže nezůstal na mase, kůže se samozřejmě musí naříznout (asi za hlavou), aby šla stáhnout . Ale v žádném případě se ani kousek nesmí dostat na talíř.
Děkuji za přečtení.
M70a97r63t12i98n 84F20a96l56t10ý15n
No, trochu jste se inspiroval tady:
Za sebe navíc dodám, že pravé restaurace fugu nejsou v provozu celoročně, ale pouze přibližně od podzimu do konce února, kdy lze fugu ulovit v moři.
Což zase mohu potvrdit já, když jsem letos koncem dubna byl v Tokiu a luxusní fugu restaurace např. na Ginze už měly sezónně zavřeno.
Otevřeno měla jen ta ve znémé čtvrti Akihabara - pravděpobodně tam rovněž měli fugu v akváriu.
L35i31b46o96r 35O42. 30N71o45v69o29t14n73ý
Tak ten článeček jsem neznal, ale jinak jsem jich několik přečetl, to je jasné. Ale snažil jsem vnést svůj pohled, protože mně přišlo, že všichni píší totéž a přitom to sami nezkusili.
- Počet článků 359
- Celková karma 14,59
- Průměrná čtenost 3233x
www.libornovotny.cz
www.libornovotny.cz/Vikend
Na blogu iDnes od roku 2007.
Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.
Můj kanál
Around the world with Libor Novotný
na YouTube má cca 15.000 odběratelů.