Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J75a29r32a 85R63a28n86k 1351636129461

Po 2x jsem odolala, hlavne diky kazdorocnim japonskym studentum a mych navstevach tam, ale mohu-li doporucit skvelou knihu "The almost Nearly perfect people" od Michal Booth, predevsim se zasmejete. Diky za krasne fotografieR^

0/0
9.8.2016 23:50
Foto

L66i18b92o33r 34O91. 36N84o37v20o38t33n69ý 2572168475821

děkuji za doporučení

0/0
10.8.2016 8:27

M12o95n16i95k94a 69R33o61l25l34o36v91á 5583582196935

Dobrý den,pěkně napsané a pěkné fotky. Jen bych se chtěla zeptat,jak se ryba zabije,aniž by se pporušila kůže?Nemyslím to ironicky,fakt by mě to zajímalo,mám zkušenosti jen se zabíjením kaprů. Díky a hezký den.

0/0
9.8.2016 4:42
Foto

L62i43b23o76r 80O24. 80N87o31v19o18t46n95ý 2612388575801

Na vlastní oči jsem to neviděl, ale představuji si to podobně jako u toho kapra - zabalit do utěrky, paličkou do hlavy a nůž do žáber. Ono jde o to, aby někde kousek kůže nezůstal na mase, kůže se samozřejmě musí naříznout (asi za hlavou), aby šla stáhnout ;-) . Ale v žádném případě se ani kousek nesmí dostat na talíř.

Děkuji za přečtení.

+1/0
9.8.2016 8:21

M13o32n67i94k49a 70R47o69l71l18o67v98á 5923782616295

Děkuji.

0/0
9.8.2016 21:02

J38a17r24a 91R69a12n86k 1241286749851

Udajne se musi nesmirne opatrne vyriznout jatra......

0/0
9.8.2016 23:50

J61a85r64a 63R95a78n21k 1541356509971

Nasla jsem na youtube presny navod, ani nemusite rozumet, ale myslim z minulosti, ze anglicky rozumite:-)

https://www.youtube.com/watch?v=F8FIPRD9jvg

0/0
9.8.2016 23:56
Foto

L22i71b74o16r 18O16. 23N87o37v40o55t27n67ý 2542238645201

Pěkné! Na tom rybím trhu v Tokiu, kde si vybírá ryby, jsem také byl a je to silný zážitek, škoda, že jej budou rušit a přesouvat do nového, ta mnoholetá tradice a patina tam určitě bude chybět.

Děkuji

0/0
10.8.2016 8:36
Foto

M11a44r52t76i74n 84F85a83l17t54ý71n 9301806334358

No, trochu jste se inspiroval tady:

http://life.ihned.cz/jidlo/c1-55875000-rybu-fugu-jejiz-vnitrnosti-jsou-jedovate-budou-ted-moci-nabizet-i-levnejsi-restaurace

Za sebe navíc dodám, že pravé restaurace fugu nejsou v provozu celoročně, ale pouze přibližně od podzimu do konce února, kdy lze fugu ulovit v moři.

Což zase mohu potvrdit já, když jsem letos koncem dubna byl v Tokiu a luxusní fugu restaurace např. na Ginze už měly sezónně zavřeno.

Otevřeno měla jen ta ve znémé čtvrti Akihabara - pravděpobodně tam rovněž měli fugu v akváriu.

0/0
8.8.2016 21:21
Foto

L77i39b93o51r 27O62. 92N80o10v39o46t54n15ý 2672958195811

Tak ten článeček jsem neznal, ale jinak jsem jich několik přečetl, to je jasné. Ale snažil jsem vnést svůj pohled, protože mně přišlo, že všichni píší totéž a přitom to sami nezkusili.

+1/0
8.8.2016 22:44



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.