Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

podle mne je černé kuře druh drůbeže. Když jsme žili v Číně, černá kuřata se prodávala všude. Určitě nezískává  svou barvu žádným barvením nebo namáčením. Prostě některá kuřata jsou růžová, některá černá. Černá jsou menší a mají trošičku jemnější maso.

1 0
možnosti
Foto

Je to možné - asi proto ten jeden recept začínal slovy, že se má vzít černé kuře. Ale ta černá je tak moc černá, že mne to prostě udivilo a říkal jsem si, že to přece není možné, aby kuře mělo tak černé maso a kůži :-).

0 0
možnosti
JG

jsem polévková, takže fakt príma počtení. Moc gratuluji k vydání knihyR^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
KC

To černé kuře to jsem někde viděl jak se připravuje (i jiná zvířata se tak dají připravit ale to nebudu rozebírat) - vezme se autogen, zvíře se chytne za nohy, a pěkně z jedné strany z druhé a je to. Ušetří se tím práce a čas s oškubáváním peří atd, můžete si najít stovky videí k tomuto tématu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.