Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dispute

27. 7. 2011 23:07
Opilý český majitel pozemků a vily v Chorvatsku se chlubil

domorodcům, jak mu tečou milióny korun  do banky každý měsíc za solární elektřinu v Čechách. U moře byl v jeho vile viděn na rekreaci český ministr financí i někteří poslanci. Asi jemu a dalším umožnili ony "nemorální" a nepřiměřené zisky na úkor běžných občanů. Zákon byl schválen, protože řada poslanců měla osobní zájem na ziscích za "sluneční energii". S perspektivou velkých zisků investovali do "solárních polí" na úkor zemědělské půdy. Majitele sousední vily ze Slovenska zatkla chorvatská policie na základě zatykače Interpolu. Škoda, že není nemorální podnikatel se solární energií také ve vězení.8-o

0 0
možnosti
VT

vatty

27. 7. 2011 15:46
Myslím si,

že to bylo těžce uplacený napříč všemi stranami. Viz. chování poslanců za Fišerovy vlády. Petržílkovo chování je už jen taková třešnička na dortu. Podobné je to s regulací hazardu. Zkrátka až na pár čestných výjimek všichni poslanci sledují především svoje zájmy, po nich potopa. Je to smutný a navíc nevidím žádnou cestu k nápravě.

3 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 7. 2011 15:26
Proč je zisk, získaný podle zákonem stanovených podmínek

nemorální?   To je absolutní nesmysl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.