Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

carolusI

23. 5. 2011 23:55
Střelba od boku

a bez míření. To jsou "reformy" . A občan má jen obdivně tleskat. Zatím ani v jedné "reformně" z dílny této vlády jsem nenašel jedinou rozumnou myšlenku. Ale třeba genialitu páně Kalouska a jeho přisluhovačů nechápu. Snad mi to dojde když si dám pár panáků něčeho ostrého.:-/?

0 0
možnosti

petrph

23. 5. 2011 19:16
nějak podezřele to zapadá do teorie nad-standardu

Léčí ta účinná látka i v tom nejlevnějším generiku? Dejme tomu že ano. Má snad pro některé pacienty nějaké nepříjemné vedlejší účinky? Zvracení, bolesti hlavy, závratě,vysoký tlak,atd.? V mnoha případech ano.

Ale, z hlediska systému to generikum léčí. To je ten standard na který máte nárok. Jsou Vám nepříjemné uvedené vedlejší účinky? Tak si halt připlaťte za nadstandard...:-)

0 0
možnosti

Lady Humussprey

23. 5. 2011 16:47
Průhledný způsob, jak sedřít pacienty z kůže

Příide pacient s receptem k apatykáři a na receptu bude napsána jen účinná složka. Takovou složku může obsahovat deset přípravků. Proboha mně řekněte jeden důvod, proč by apatykář měl nabízet jiný lék, než ten nejdražší, aby na tom co nejvíc trhnul. To si vážně myslíte, že to apatykářům pravicově nemyslí? Pacientům tedy nezbude, než napřed běžet k internetu, sami si najít nejlevnější lék a ať si potom apatykám mele své vyčůranosti, prostě si stát na svém, který lék chci. Kdo to nepochopí, je hloupí levičák a ať tedy trpí.

0 0
možnosti

Camino.

23. 5. 2011 17:27
Re: Průhledný způsob, jak sedřít pacienty z kůže

Pacient si ve vsech zapadnich zemich o ten genericky lek sam rekne!!

0 0
možnosti

venenum

23. 5. 2011 15:15
kompromis ?

Tuším, že reforma je ve skutečnosti kompromisem - radikálnější členové koalice nepochybně navrhovali úplný zákaz předepisování jakýchkoliv medikamentů lékařem ;-D Buďme rádi, že jim zůstane alespoň možnost určit účinnou chemickou sloučeninu :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 14,60
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.