Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

7. 8. 2010 1:46
že by další pochybné vítězství genderistů??

tak ženy si stěžují, že se dá z rodného čísla odvodit jejich pohlaví a věk???No to je opravdu smutné. V kolika případech se rodné číslo uvádí i bez příjmení (kvůli pohlaví), a v kolika dalších případech bez udání data narození aby nešel dopočítat věk, a současně to dotyčnou dámu znevýhodňovalo??:-(

0 0
možnosti

Fanýs

6. 8. 2010 17:45
revizor MHD

Jsou případy, kdy rodné číslo zjištěné při kontrole, zneužili k psaní opakovaných pokut třeba po měsíci revizoři MHD. Tomu ovšem nový způsob identifikace stejně nezabrání.

0 0
možnosti

hafusak2

6. 8. 2010 17:02
Uvědomte si autore, že to je:

velice jednoduché, naprosto přehledné, dlouhodobě zavedené. Nevýhody: Bylo to zavedeno před plyšákem, je to tedy "pozůstatek komunismu", nedá se na tom /alespoň zatím/ nic vydělat. Možná /pravděpodobná/ cesta řešení: Spřátelené SW firmě bude zadán úkol /předem zaplacený/ na vypracování nového systému ident. čísel pro obyvatele státu. Pokud z této částky bude odveden desátek /alias sponzorský dar, alias úplatek (fuj)/ bude zaručeno, že bude nový přísun peněz na stejný úkol znovu, až se zjistí, že ten původní byl úděsná ptákovina, naprosto nepoužitelná...... a dokud z toho nebude průšvih jako hrom, bude se opakovat až na věky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS