- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Článek je tak čtivý, že je mi až líto, že jsem se ocitla na jeho konci. Díky za krásně popsané zážitky, bylo to fakt příjemné počteníJitkaG
také si říkám, to jsem zapomněl níže Liborovi pochválit. O to více překvapující pro mně byl dovětek o tom, že je to jen přes videokameru. U pokusu o zvětšení/tisk by se asi menší rozlišení projevilo, ale takhle jsou moc fajn.
Všechna chvála již zde byla napsána, tak se také připojuji. Zdravím a moc vám fandím.
Myslim,ze nejsem nejak zvlast zavistivy clovek,ale Vam Libore zavidim.I cestovani,ale hlavne Vas skvely vypravecsky talent.(zavidim,ale preju)
bych rád ochutnal. Nepřivezl jste si nějaké?
Mám doma jednoho z Mexika - z mescalu, pálenky s červem. Pálenku jsem dopil a červa zalil slivovicí (ale v Mexiku jsem ho zkusil).
Velmi zajímavé, trochu mi to připomělo jak jsem na Islandu ochutnal jednu místní specialitu, sušené ovčí oko.
Díky za zajímavé čtení a hodně štěstí.
Už jste narazil na něco, co se opravdu nedalo jíst?...
Díky za zprostředkování kulinářského zážitku