Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

dolch

26. 1. 2011 21:27
To je hustý

toho štíra bych asi nepolk :-)

0 0
možnosti
E

enick

26. 1. 2011 20:42
thumbs up

Dekuji za pekny clanek, snad budu mit moznost tez ochutnat

0 0
možnosti
LH

ant.

3. 9. 2009 16:38
...docela Vám závidím...

...určitě to stálo za to, díky za pěkný článek ...karmu si zasloužíte...:-)

0 0
možnosti
VK

Cortez

3. 9. 2009 11:10
Proč?

proč teda tu kachnu musi tak specialne krmit a proc musi projit takovym procesem kdyz potom samotna kachna nejak nechutna, a chut musi dodavat/suplovat az nejake omacky a placky a cibule a kdovico jeste...

takze nejde o kachnu ale o nejake patoky...  koupite si poradny stejk,jen o opecete a pak na to vykidnete pul kila peprove omacky, a HLE!! najednou chutna po pepri...

0 0
možnosti
J

john2009

3. 9. 2009 10:51
Soudruh Čalfa, přítel našeho moudrrrého vašíka,

na fotografii mě zcela odrovnal, pamatuji na utahování opasků v těch letech, je vidět, kdo si je opravdu utahoval a za čí peníze....

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

18. 4. 2010 16:31
Re: Soudruh Čalfa, přítel našeho moudrrrého vašíka,

Čína byla tenkrát tabu a rozhodně tam premiér nebyl na oficiální návštěvě. Takže tam opravdu, ale opravdu (jak říká Vašík nejmoudřejší) byl zjevně za vlastní.

0 0
možnosti
MK

kolemjdoucí

3. 9. 2009 8:52
Mám rád nudle s mákem

a nemusím kolem toho dělat takové směšné loutkové divadlo ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZP

vymrzovac

3. 9. 2009 7:24
no, tak jakousi kachnu jsme si dali v Londýnu ...

......v čínské čtvrti, a byla vynikající......R^     ale ten Izer je sqělej !;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZP

vymrzovac

3. 9. 2009 7:31
Re: no, tak jakousi kachnu jsme si dali v Londýnu ...

oprava:    ...v čínské polovině, dříve čtvrti............;-D

0 0
možnosti
JS

Sab.

2. 9. 2009 22:17
Ještě to doplním, zatím:

„Přemýšlíme-li o vztahu Číňanů k živé přírodě, je těžko si nevzpomenout na rybu závojnatku, nejlepší zástupný znak celého tohoto okruhu problémů. Bachraté, obludně naduřené tělo ...."

animalrights.webz.cz/nesnesitelna_krutost.htm

0 0
možnosti
C

ctenar1970

3. 9. 2009 13:59
Re: Ještě to doplním, zatím:

kde jste vy ,kdyz chovaji vasi spoluobcane krute se zviraty?Cetl jsem takovy clanek a nevidim tento nick v diskusi.Takova xenofobie je smesna  a hloupa

0 0
možnosti
AR

Don don

2. 9. 2009 20:48
tak

ty minulý cvrčky a stonožky bych eště užvejk, ale voči a mozek? To je síla:-)

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

2. 9. 2009 21:09
Re: tak

Mozek jím u domácího králíka a chutná úplně stejně!

0 0
možnosti
ZL

wilderness

2. 9. 2009 20:48
snob pro snoby

nemám rád když se píše že v jediné restauraci na světě dostanete to jediné pravé a tak dále. to je psaní snobů pro snoby. je to neskonale snobské a směšné. jako kdyby jinde v miliardové Číně a mnohamilionovém Pekingu neuměli udělat pekingskou kachnu. jděte se vycpat autore snobe.  

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

2. 9. 2009 21:08
Re: snob pro snoby

Necítím se tak, ale těžko Vás přesvědčovat, když už názor máte. Ale to nic. Znám několik lidí, kteří byli na "opravdové pekingské kachně, jenom v levnější restauraci" a nechutnalo jim ani trochu. Maso suché, sádlo sádelnaté, kůže spálená. Nemohu porovnat, ale nám v té "pravé" chutnalo. A dražší to bylo cca o 50 juanů na kachnu, tedy 130 Kč - je to dostatečný rozdíl mezi snobem a nesnobem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 13,52
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.